Media Ringer
Media Ringer - Centrale termice
Centrale pe gaz in condensatie
Cazane pe lemn
Centrale electrice
Centrale pe gaz
PACHETE PROMOTIONALE
Sisteme de ventilatie
Automatizari
Robineti termostatati
Boilere preparare apa calda
Puffere - Acumulatoare de agent termic
Surse alimentare UPS pt. cazane pe lemn
Cosuri de fum SCHIEDEL
Media Ringer - Solutii termice
SISTEME SOLARE
Pompe caldura
Cazane medii
Arzatoare pe gaz si motorina
DETECTOARE DE GAZ
Cazane mari
Cazane pe combustibil lichid
AER CONDITIONAT, CLIMATIZARE
Tuburi radiante
CASA VERDE
Cazane pe biomasa
SISTEME FOTOVOLTAICE
Media Ringer - Calculator
Va rugam sa completati urmatorul formular pentru a va putea realiza un calcul personalizat:
Numele d-voastra:
Mail:
Telefon:
 
Promotia saptamanii VERIFICARE GAZ SIBIU - VERIFICARI GAZ SIBIU - PROIECTARE GAZ SIBIU - INSTALATII GAZ SIBIU.
AER CONDITIONAT MIDEA
Toata gama de aparate aer conditionat MIDEA.
Aer conditionat tip split, tip consola, de pardoseala, de tavan, tip duct, VRF etc.

Înființată în 1968, Midea Group este un conglomerat de afaceri cuprinzător și modern, angajat în principal în industria aparatelor de uz casnic, precum și în domeniul imobiliar și al logisticii. Grupul este, de asemenea, una dintre cele mai mari baze de producție și export a aparatelor electrice din China.

În 1980, Midea a intrat în industria aparatelor electrocasnice. În 1981, marca "Midea" a fost creată și utilizată. În 2001, Midea sa transformat într-o afacere privată. Și în 2004, Midea a achiziționat joint venture-ul Hefei Royalstar-Maytag (ROYALSTAR) și grupul Guangzhou Hualing (HUALING), continuând pe calea de a deveni un gigant de aparate electrice.

Grupul Midea are în prezent 70.000 de angajați, cu o duzină de mărci, inclusiv Midea și Welling. În afară de sediul nostru din Shunde (provincia Guangdong), avem de asemenea zece baze de producție majore în Guangzhou (Guangdong), Zhongshan (Guangdong), Wuhu (Anhui), Wuhan (Hubei), Huai´an (Jiangsu) , Changsha (Hunan), Hefei (Anhui), Chongqing (Chongqing), Suzhou (Jiangsu) și provincia Binh Duong (Vietnam) acoperind o suprafață totală de șapte milioane de metri pătrați. Rețeaua noastră de marketing acoperă întreaga lume și avem zeci de sucursale în Statele Unite, Germania, Japonia, Hong Kong, Coreea de Sud, Canada și Rusia.

Produsele majore ale grupului Midea includ aparate de aer condiționat de uz casnic și comercial, aparate de aer condiționat mari, ventilatoare electrice, aragaze electrice, frigidere, cuptoare cu microunde, dozatoare de apă, mașini de spălat, încălzitoare electrice, mașini de spălat vase, sterilizatoare, ghiveci electrice, cuptoare electrice, aspiratoare și mici aparate electrice, precum și produse similare, cum ar fi compresoarele, motoarele, magnetronii, transformatoarele și firele smalțate. Avem cel mai mare și mai cuprinzător lanț industrial de aparate de aer condiționat și cuptoare cu microunde din China, în plus față de cel mai mare și cel mai integrat grup de industrii de aparate mici de uz casnic și de bucătărie din țară.

Grupul Midea a menținut întotdeauna o dezvoltare sănătoasă, stabilă și rapidă. Viteza medie de creștere a fost de 60% în anii 1980 și 50% în anii 1990. Rata anuală de dezvoltare este de peste 30% în medie de la începutul noului secol.

În 2005, Grupul Midea a înregistrat venituri totale de vânzări de 5,7 miliarde de dolari, cu o creștere de 40% față de anul precedent. Exportul a depășit 1,76 miliarde de dolari, cu o creștere de 65%. În recentul vot pentru "Cele mai valoroase produse din China în 2005", marca Midea a fost evaluată la 3.402 miliarde de dolari, de la 2.515 miliarde de dolari în 2004, clasându-se pe locul 7 în toată țara.
Descarca fisa tehnica Descarca fisa tehnica
Vezi pagina producatorului.
Inapoi
 
  Š 2020 Media Ringer  
Partener: sibiu.net Web Design for Business® by Logic Industry®