Media Ringer
Media Ringer - Centrale termice
Centrale pe gaz in condensatie
Cazane pe lemn
Centrale electrice
Centrale pe gaz
PACHETE PROMOTIONALE
Sisteme de ventilatie
Automatizari
Robineti termostatati
Boilere preparare apa calda
Puffere - Acumulatoare de agent termic
Surse alimentare UPS pt. cazane pe lemn
Cosuri de fum SCHIEDEL
Media Ringer - Solutii termice
SISTEME SOLARE
Pompe caldura
Cazane medii
Arzatoare pe gaz si motorina
DETECTOARE DE GAZ
Cazane mari
Cazane pe combustibil lichid
AER CONDITIONAT, CLIMATIZARE
Tuburi radiante
CASA VERDE
Cazane pe biomasa
SISTEME FOTOVOLTAICE
Media Ringer - Calculator
Va rugam sa completati urmatorul formular pentru a va putea realiza un calcul personalizat:
Numele d-voastra:
Mail:
Telefon:
 
Promotia saptamanii VERIFICARE GAZ SIBIU - VERIFICARI GAZ SIBIU - PROIECTARE GAZ SIBIU - INSTALATII GAZ SIBIU - SERVICE CENTRALE TERMICE SIBIU - VERIFICARI CENTRALE TERMICE SIBIU - REPARATII CENTRALE TERMICE SIBIU - VERIFICARI PRIZE .
  Pompa de caldura Vitocal 300 - Pompa de caldura sol/apa 6,2 - 17,6 kW, Pompa de caldura apa/apa 8,0 - 21,6 kW
Pompa de caldura
Caldura se afla chiar in fata usii casei - pompele de caldura Vitocal 300 au rolul de a o exploata in folosul Dvs. Prin eficienta lor aceste aparate pot inlocui furnizorul Dvs. de energie termica.

Pompa de caldura sol/apa: caldura din pamant

Cu Vitocal 300 exista doua posibilitati: pompa de caldura sol/apa prelucreaza energia prin intermediul unei sonde sau prin amplasarea unui colector in sol la adancimea de 1,5 metri. In ambele cazuri poate fi utilizata pe to (...)
Vezi detalii
  Pompa de caldura VITOCAL 222 G Compact-Energy-Tower cu pompa de caldura sol/apa si boiler de 250 l pentru preparare de apa calda menajera
Pompa de caldura compacta pentru constructii noi

Vitocal 222-G este solutia completa pentru casele cu consum redus de energie: cu pompa de caldura si boiler pentru preparare de apa calda menajera integrat. Aceasta sursa de energie va asigura atat incalzirea cat si prepararea apei calde menajere si totul pe o suprafata de numai 600 x 677 mm.

Pompa de caldura Viessmann
Confort in prepararea apei calde menajere

Vitocal 222-G ofera prin intermediul boilerului integrat un gra (...)
Vezi detalii
Vitocal 242 G   Pompa de caldura VITOCAL 242 G
Compact-Energy-Tower cu pompa de caldura sol/apa, boiler de 250 l pentru preparare de apa calda menajera si circuit solar
6,4 pana la 9,6 kW

Aparat compact pentru constructii noi

Pompa de caldura Vitocal 242-G este solutia completa pentru casele cu consum redus de energie: cu pompa de caldura si boiler pentru preparare de apa calda menajera integrat. Aceasta sursa de energie va asigura atat incalzirea cat si prapararea apei calde menajere si totul pe o suprafata de numai 600 x (...)
Vezi detalii
pompa de caldura   Pompa de caldura sol/apa de la 6,4 pana la 10,8 kW, pompa de caldura apa/apa de la 8,4 pana la 14,2 kW, pana la 55 ░C temperatura pe tur
Pompa de caldura compactaCaldura se afla chiar in fata usii casei - pompele de caldura Vitocal 300 au rolul de a o exploata in folosul Dvs. Prin eficienta lor aceste aparate pot inlocui furnizorul Dvs. de energie termica. Pompa de caldura sol/apa exploateaza caldura din sol (Tip BWC), iar pompa de caldura apa/apa exploateaza caldura din apa din panza freatica (Tip WWC).

Special pentru casele unifamiliale
Pompa de caldura Viessmann
Prin eficienta lor si prin dimensi (...)
Vezi detalii
pompe de caldura   Pompa de caldura Vitocal 300 A - Pompa de caldura aer/apa pentru amplasare in interior sau exterior cu modulare de la 3 pana la 9 kW, pana la 60 ░C temperatura pe tur
Pompa de caldura aer/apa cu tehnologie Digital-Scroll si sistem RCD

Pompa de caldura Vitocal 300-A este prima pompa de caldura aer/apa cu tehnica Digital-Scroll si ventil electronic de expansiune. Cu o valoare COP de 3,8 (conform EN 14511) atinge randamentul maxim cu costuri reduse.

Noul sistem RCD (Refrigerant cycle diagnostic System) adapteaza puterea la necesarul efectiv. Astfel, in functie de configuratia sistemului se pot elimina acumulatoarele de agent termic, scazand in ace (...)
Vezi detalii
pompa de caldura   Pompa de caldura Vitocal 350 - Pompa de caldura sol/apa de la 11,0 pana la 17,1 kW, pompa de caldura apa/apa de la 14,1 pana la 20,0 kW, pana la 65 ░C temperatura pe tur
Si in cazul unei modernizari , nu trebuie renuntat la pompa de caldura ecologica si eficienta. Vitocal 350 atinge o temperatura pe tur de pana la 65 ░C si este astfel recomandata si in cazul modernizarii.

Realizarea modernizarii cu usurinta

Cladirile mai vechi sunt dotate adesea cu radiatoare, care sunt refolosite in cazul unei modernizari. Spre deosebire de incalzirea in pardoseala, radiatoarele necesita temperaturi mai ridicate pe tur. Nici o problema: tehnica inovativa Viessma (...)
Vezi detalii
pompa de caldura   Pompa de caldura Vitocal 350 A - Pompa de caldura aer/apa, 10,6 - 18,5 kW, pentru amplasare in exterior sau in interior, pana la 65 ░C temperatura pe tur
Economiseste spatiu: amplasare flexibila

Pompa de caldura Vitocal 350-A este adecvata si pentru incalzire cu radiatoare in special pentru retehnologizari. Sursa de energie este aerul, fara necesitatea utilizarii unor colectori amplasati in sol sau a gaurilor.

Amplasarea in exterior: economiseste spatiu in locuinta

Pompa de caldura Vitocal 350-A va ofera posibilitatea de amplasare in exterior sau in interior. Avantajul amplasarii in exterior este faptul ca economisiti spat (...)
Vezi detalii
pompa de caldura   NC Box - "Natural cooling"-Box - o modalitate economica si eficienta de racire
Pompele de caldura pot fi utilizate si pentru racirea unei cladiri, deoarece in zilele fierbinti de vara, temperatura din interiorul cladirii este in general mai ridicata decat temperatura din sol sau cea din apa din panza freatica.

Prin änatural coolingô este exploatat solul sau panza freatica cu scopul de a raci incaperile. Pentru aceasta functie pompa de caldura ramane oprita, cu exceptia automatizarii si a pompei de circulatie. Astfel, functia änatural coolingô este o metoda de raci (...)
Vezi detalii
pompa de caldura   Pompa de caldura Vitocal 300 - Pompa de caldura sol/apa de la 6,4 pana la 32,6 kW, pompa de caldura apa/apa de la 8,4 pana la 43,0 kW, pana la 55 ░C temperatura pe tur
Caldura se afla chiar in fata usii casei - pompele de caldura Vitocal 300 au rolul de a o exploata in folosul Dvs. Prin eficienta lor aceste aparate pot inlocui furnizorul Dvs. de energie termica.

Pompa de caldura sol/apa: caldura din pamant

Cu Vitocal 300 exista doua posibilitati: pompa de caldura sol/apa prelucreaza energia prin intermediul unei sonde sau prin amplasarea unui colector in sol la adancimea de 1,5 metri. In ambele cazuri poate fi utilizata pe tot parcursul anului c (...)
Vezi detalii
pompa de caldura   Pompa de caldura Vitocal 300 Tip WW - Pompa de caldura sol/apa de la 39,6 pana la 81,2 kW, pompa de caldura apa/apa de la 52,0 pana la 106,8 kW, pana la 55 ░C temperatura pe tur
Sarcina partiala sau integrala

Modelul in doua trepte permite functionarea in sarcina partiala.

Automatizare digitala CD 60

Sistemul de automatizare digital CD 60 poate comanda in combinatie cu un alt generator de caldura inca doua pompe de caldura. Astfel se pot realiza fara cheltuieli suplimentare centrale termice complete pentru constructii mari.

Inima eficienta a pompei de caldura Vitocal 300

Inima pompei de caldura Vitocal 300 consta in compresorul "Com (...)
Vezi detalii
 
  ┬ę 2020 Media Ringer  
Partener: sibiu.net Web Design for Business® by Logic Industry®