Media Ringer
Media Ringer - Centrale termice
Centrale pe gaz in condensatie
Cazane pe lemn
Centrale electrice
Centrale pe gaz
PACHETE PROMOTIONALE
Sisteme de ventilatie
Automatizari
Robineti termostatati
Boilere preparare apa calda
Puffere - Acumulatoare de agent termic
Surse alimentare UPS pt. cazane pe lemn
Cosuri de fum SCHIEDEL
Media Ringer - Solutii termice
SISTEME SOLARE
Pompe caldura
Cazane medii
Arzatoare pe gaz si motorina
DETECTOARE DE GAZ
Cazane mari
Cazane pe combustibil lichid
AER CONDITIONAT, CLIMATIZARE
Tuburi radiante
CASA VERDE
Cazane pe biomasa
SISTEME FOTOVOLTAICE
Media Ringer - Calculator
Va rugam sa completati urmatorul formular pentru a va putea realiza un calcul personalizat:
Numele d-voastra:
Mail:
Telefon:
 
Promotia saptamanii VERIFICARE GAZ SIBIU - VERIFICARI GAZ SIBIU - PROIECTARE GAZ SIBIU - INSTALATII GAZ SIBIU - SERVICE CENTRALE TERMICE SIBIU - VERIFICARI CENTRALE TERMICE SIBIU - REPARATII CENTRALE TERMICE SIBIU - VERIFICARI PRIZE .
Robineti termostatati Viessmann
Sistemul de robineti termostatati Viessmann pentru controlul temperaturii interioare, prezinta multe avantaje, asigurand confortul termic individual, adica un control local in functie de destinatia incaperii, cu un consum minim de energie termica, fara o sursa auxiliara de energie,asa cum este cazul celorlalte sisteme de control a temperaturii. Practic, numai datorita senzorului cu lichid din interiorul capului thermostatic, se mentine temperatura camerei constanta la o valoare setata dorita de ocupant, indifferent de conditiile exterioare, inlaturand astfel automatizarile mult mai sofisticate, scumpe, si de multe ori mai putin eficiente.

Robinetul termostatat Viessmann reduce consumul de energie termica pana la 20%, scazand astfel si costurile de incalzire.Datorita, histerezisului foarte mic (doar 0.2K), are o mare acuratete in reglajul temperaturii incaperii. al robinetului termostatat Viessmann, face ca acesta sa aiba cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Capul termostatic, are posibilitatea setarii temperaturii dorite cu ajutorul scalei marcate. Carcasa capului este confectionata dintr-un plastic extrem de rezistent la actiuni mecanice, si are un design atractiv.

Corpul robinetului prezinta multe avantaje care l-au facut sa fie apreciat de clientii nostri. Materialul folosit in fabricarea corpului este bronzul, fapt care exclude posibilitatea coroziunii acestuia. Pentru satisfacerea tuturor gusturilor, corpul se fabrica si in varianta bronz nichelat sau varianta cu carcasa de protectie de culoare alba. Tija si arcul ventilului sunt din otel inoxidabil si lucreaza in mediu uscat, izolate de doua o-ringuri. Se evita astfel posibilitatea blocarii mecanice a robinetului, iar in cazul in care robinetul a stat inchis o perioada mai lunga de timp, acesta nu ramane intepenit deoarece arcul ce actioneaza la revenirea tijei ventilului este foarte puternic

Cuplarea robinetului Viessmann in instalatie se face cu ajutorul unor fitinguri de alama, imbinarea fiind de tip metal-metal, care asigura o etanseitate foarte buna cu rezistenta mare in timp, fara folosirea de garnituri sau alte elemente aditionale.

Pentru ca utilizarea sistemului de reglaj de temperatura interioara cu robineti termostatati sa fie eficienta, astfel incat si investitia sa se amortizeze intr-un timp cat mai scurt, este necesar ca robinetul termostatat sa fie de cea mai buna calitate, adica sa raspunda foarte bine cerintelor pentru care este folosit. In caz contrar efectele asteptate ale folosirii robinetilor termostatati pot fi nesatisfacatoare. Investitia in acest caz devine inutila, confortul termic nu poate fi atins, pierderile energetice devin mari, marind costurile de incalzire.
Descarca fisa tehnica Descarca fisa tehnica
Vezi pagina producatorului.
Inapoi
 
  © 2020 Media Ringer  
Partener: sibiu.net Web Design for Business® by Logic Industry®